Міжнародна благодійна корпорація допомоги

Центр дитячої допомоги в Охтирці

Центр дитячої допомоги в Охтирці

В рамках акції «Діти для Дітей» 15 липня в Охтирці (Сумська область) Центр дитячої допомоги начав працювати в штатному режимі, в якому діти з сімей військовозобов’язаних, діти-переселенці, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей можуть підібрати для себе одяг і взуття, іграшки та канцтовари.

UkrFest “DĚKUJEME” 2

UkrFest “DĚKUJEME” 2

V rámci projektu UA Event «THANK YOU», iniciovaného International Anti-Corruption Assembly a podporovaného International Charitable Help Corporation, se 24. srpna 2024, v Den nezávislosti Ukrajiny, v Praze (Česká republika) uskuteční druhý UkrFest THANK YOU «Dík světu od ukrajinského lidu za humanitární složku vítězství».

UkrFest «THANK YOU» 2

UkrFest «THANK YOU» 2

В рамках UA Event Project «THANK YOU» за ініціативою МГО «Міжнародна Антикорупційна Асамблея» та підтримки БО «Міжнародна Благодійна Корпорація Допомоги» 24 серпня 2024 року, у День Незалежності України, в Празі (Чеська республіка) відбудеться святковий захід Другий Фестиваль UkrFest ДЯКУЮ «Вдячність Світу від Українського народу за Гуманітарну складову Перемоги».

Центр в Охтирці готується до відкриття

Центр в Охтирці готується до відкриття

Ось уже кілька місяців триває організація і підготовка до відкриття Центру дитячої допомоги в Охтирці (Сумська область). І ось час настав. Центр відкриє свої двері 15 липня.

Центри дитячої допомоги продовжують свою діяльність

Центри дитячої допомоги продовжують свою діяльність

Акція «Діти для Дітей», триває та розвивається.
Центри дитячої допомоги, які почали організовуватися та відкриватися з кінця 2023 року з ініціативи МГО «Міжнародна Антикорупційна Асамблея» та за підтримки БО «Міжнародна Благодійна Корпорація Допомоги» в територіальних громадах на території України продовжують свою діяльність.

Акція «Діти для Дітей» (Голосіївський, м. Київ)

Акція «Діти для Дітей» (Голосіївський, м. Київ)

Естафета акції «Діти для Дітей» все ще в Голосіївському районі міста Києва.
25 червня представники Асамблеї відвідали навчальні заклади Голосіївського району, які взяли участь у проведенні акції «Діти для Дітей» у рамках проекту «Гуманітарна складова перемоги».

Допомога з Чехії до Центрів дитячої допомоги

Допомога з Чехії до Центрів дитячої допомоги

Після проведення Першого Фестивалю UkrFest «Gratitude of the World from the Ukrainian People for the Humanitarian Component of the Victory» в рамках UA Event Projekt «THANK YOU» у Празі, згідно з договором з Josef Roušal, засновником розважально-освітнього парку Krtkův svět, 50% коштів, зібраних ним від продажу вхідних квитків на територію парку 1 та 2 червня 2024 року під час фестивалю, було перераховано до благодійного фонду

UkrFest «THANK YOU» у Празі

UkrFest «THANK YOU» у Празі

1 і 2 червня в рамках UA Event Projekt «THANK YOU» у Празі пройшов Перший Фестиваль UkrFest «Gratitude of the World from the Ukrainian People for the Humanitarian Component of the Victory», який ми анонсували раніше.

«Акція «Діти для Дітей» (Голосіївський район, м. Київ)

«Акція «Діти для Дітей» (Голосіївський район, м. Київ)

Естафету акції «Діти для Дітей» підтримали школи Голосіївського району міста Києва.
24 та 28 травня 2024 року представники МАА відвідали школи Голосіївського району та прийняли зібрану школярами (та їхніми батьками) гуманітарну допомогу для дітей-переселенців, дітей-біженців, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, які на сьогоднішній день перебувають у скрутних життєвих умовах.

Festival UkrFest v Praze

Festival UkrFest v Praze

Na podnět mezinárodní nevládní organizace International Anti-Corruption Assembly a s podporou neziskové organizace International Charitable Help Corporation se 1. a 2. června 2024 v Praze (Česká republika) koná slavnostní událost Festival UkrFest «Dík světu od ukrajinského lidu za Humanitární složku Vítězství» («Gratitude of the World from the Ukrainian People for the Humanitarian Component of the Victory»).